Basın Bülteni/ EDS, ONVIF üyesidir

03.11.2014

Basın Bülteni

EDS bir dünya markası..

Güvenlik Sektörünün öncü kuruluşu EDS, EDS markası ile Onvif (Open Network Video Interface Forum) üyesi oldu.

Onvif, IP tabanlı güvenlik ürünlerinin kullanabileceği ortak bir standart oluşturulması amacı ile, 2008 yılında kurulmuş kar amacı gütmeyen bir forumdur. Onvif`in Türkçe açılımı "Açık Network Video Arayüzü Forumu" olarak belirlenmiştir. Forum çalışmalarını, IP tabanlı ürünlerin marka ayırt etmeksizin, birlikte çalışmalarına olanak sağlayan protokollerin oluşturulması üzerinde yürütmektedir. Gerek üretici, gerekse Ar-Ge şirketleri ortak paylaşımlarda bulunarak, protokollerin verimli çalışmasına destek vermektedir.

Kullanıcı taleplerinin yönü ve değişen piyasa koşulları, IP tabanlı ürünlerin gün geçtikçe daha yaygın ve popüler hale gelmesini sağlamıştır. Bu durum, birden fazla markanın, farklı ürünlerini bir araya getirerek, sistem oluşturan kişi ve kurumlar için, belirgin bir sorun oluşturmaktaydı. Onvif protokol ve paylaşımları, bu sorunu ortadan kaldırarak, kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturacakları sistemleri, birçok alternatif arasından seçebilmesine olanak tanımaktadır.

ONVIF sayesinde standartlaşan özellikler;

•·         IP konfigürasyonu

•·         Cihaz yönetimi

•·         Cihaz ekleme

•·         Medya konfigürasyonu

•·         PTZ kontrolü

•·         Gerçek zamanlı izleme

•·         Güvenlik

•·         Video analitiği

EDS Hakkında;

1990 yılından beri güvenlik ve elektronik sektörüne öncülük eden EDS Elektronik Destek San. ve Tic. Ltd. Şti., ISO9001 standardına uygun şekilde, Ar-Ge, Üretim, İthalat ve ihracat faaliyetlerini sürdürmektedir. Ürün gamında, CCTV, Güvenlik, Yangın Algılama, Access Kontrol, Çevre Güvenlik, Otomasyon sistemleri ile, güç elektroniği ürünlerinde pazara yön veren Samsung, Texecom, UTC (GE Security), Vicor, Paxton, EL vb. markaları bulundurmaktadır.

EDS güvenlik çözümlerine, geniş şube/mağazalar ağı sayesinde tüm Türkiye`den  erişilebilir. Daha fazla bilgi için lütfen pazarlama@eds.com.tr e-posta adresinden veya 0216 528 45 00 numaralı telefondan veya www.eds.com.tr adresinden bize ulaşınız.

Alternatif olarak, aşağıdaki kişi ile irtibata geçiniz

Vildan Keser

Pazarlama Mdr.

Tel: 0216 528 45 22